O pisică beţivă din Vaslui violează şoarecii înainte să-i mănânce

Mai multe echipaje de hingheri de pisici au intervenit în judeţul Vaslui pentru neutralizarea unui motan extrem de pervers, care sodomiza şoarecii înainte să-i mănânce, pe fondul consumului de alcool. Pisica nenorocită a fost prinsă în cele din urmă şi exorcizată în biserica din sat.

„Am reuşit să-l momim cu o şoricioacă gonflabilă, dar s-a prins, bestia, şi ne-a zgâriat de zici că suntem tatuaţi pe faţă ca Sir Ben Kingsley în Jocul lui Ender”, spune Benone, unul din hingheri.

Participanţii la intervenţia dificilă declară că pisica părea lobotomizată: „Urla ca un client al unei bănci româneşti când află comisioanele ascunse la credit” şi că au capturat-o în altarul bisericii din sat, unde îşi făcuse un culcuş, deranjându-l de multe ori pe preot de la băutură.

„Parcă mă persifla. Aducea un şobolan şi-i făcea toate nefăcutele. În bot, pe sub coadă. Mi-a spart cămara şi mi-a furat vinul bisericesc, se spăla cu el pe mustăţi, al dracu’ de motan, Doamne iartă-mă!”, a declarat preotul satului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 februarie 2014 08:02

Alte articole

Vezi mai mult