Neatenția unui trecător a adus indignare și tristețe pentru o prostituată de pe centură, după ce acesta a confundat-o cu o asistentă TV. Aflat în căutare de distracție ieftină, bărbatul a oprit lângă ea, dar, când să întrebe de tarif, s-a oprit, spunându-i femeii că nu întoarce banii cu lopata, ca să-și permită serviciile unei asistente TV.prostituata_asistenta_tv.jpg

“Nu-mi vine să cred că am fost confundată cu o asistentă TV”, spune Clamidia Pişcoc, prestatoare de servicii sexuale pe centură. “Este unul dintre cele mai ruşinoase momente din cariera şi viaţa mea, şi, credeţi-mă, am făcut lucruri pe care nici nu vi le puteţi imagina. Probabil voi vorbi cu managerul meu să-mi dea câteva săptămâni libere, să merg la psiholog, ca să-mi revin”, a mai adăugat aceasta.

Încercând să repare gestul oribil, bărbatul a încercat să-şi ceară iertare. “Îmi pare rău, sincer, chiar am implorat-o să mă ierte, când mi-am dat seama în ce hal a rănit-o confuzia mea. O să-i plătesc eu şedinţele la psiholog, doar să-mi spună tariful”, a declarat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Monday, 05.01.2015 08:05 Monden

National Cinematografic