O româncă la dietă arde 50 de calorii din sport şi 500 de calorii vorbind despre dietă

Ăsta să fie secretul? O româncă pierde kilograme într-un ritm ameţitor, cu o dietă bazată pe povestit. Femeia a trecut deja la haine cu 4 numere mai mici şi spune că nu se va opri aici: “Povestesc la cel puţin 30 de prietene de pe Facebook exact ce mănânc la prânz, ce gustări iau, care cereale sunt mai low-carb şi care cartofi nu au gluten”, spune fata care ţine dieta revoluţionară.

“Alerg cam 500 de metri o dată la două zile, dar vorbesc pe blogul meu de 4 ori pe zi de diete despre ce bustieră mi-am luat, ce pantofi sunt recomandaţi pentru fetele care vor să se apuce de alergare, dar şi sfaturi date de trainerul meu personal”, spune Diana.

Deşi are un podcast despre crioliposucţie, despre kale şi goji, despre creme anticelulitice şi drenaj limfatic, tânăra spune că nu e suficient: “Ca să slăbeşti bine şi rapid, trebuie să abordezi necunoscuţi pe stradă, să le spui cum ai slăbit tu, câtă ambiţie ai avut şi cum te simţi”.

“Diana ţine o dietă super dificilă. Eu n-aş putea ca la orice ieşire în oraş, la orice masă cu prietenii, la Paşti, la Crăciun, cu absolut toate ocaziile, să vorbesc încontinuu doar despre diete şi slăbi. E un model pentru mine. O şi vezi cum transpiră când vorbeşte despre dieta ei! E o maratonistă a slăbitului prin dat din gură”, spune o prietenă.

Scris de Ionut
16 mai 2019 17:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult