O româncă se laudă că soţul ei nu se mai duce la bere după muncă: Îl aştept zilnic cu mici şi ceafă

O româncă se laudă că de mai bine de un an soţul ei vine direct acasă de la muncă şi nu se duce niciodată la bere cu colegii, datorită unei reţete simple, dar eficiente: îi dă zilnic mici şi ceafă la cină.

„Soţul meu vine în fiecare zi la 6:30, pot să reglez ceasul după ţârâitul soneriei. Imediat ce intră se spală pe mâini şi se aşează la masă, unde mănâncă cei 6-8 mici şi porţia dublă de ceafă de porc la grătar, mâncare pe care i-o gătesc în fiecare zi”, se laudă Mirabela Papuc, din Bucureşti.

Pentru a-l determina pe soţ să vină negreşit acasă, femeia susţine că la pacheţel nu-i pune niciodată carne.

„Îi dau morcovi tăiaţi julienne, sau ţelină rasă. Oricum, ceva raw-vegan, iar ca sos cel mult un iaurt cu 0,1% grăsime. Dar când ajunge acasă, ştiţi cum înfulecă micii? Câteodată vin şi vecinii, să se uite”, a mai declarat românca isteaţă.

Mirabela susţine că înainte de reţeta cu mici a mai încercat şi alte tertipuri, învăţate de prin reviste, însă succesul nu a fost de durată.

„Mă îmbrăcam numai în lenjerie sexy şi cum venea îl trânteam direct în pat. A mers cam o săptămână, după care mi-a trimis tradiţionalul SMS cu Scumpi, a intervenit ceva urgent la birou, adică se dusese la băut”, precizează Mirabela, convinsă că metoda cu mici e de departe cea mai bună.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
31 mai 2013 12:05

Alte articole

Vezi mai mult