This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

O femeie din Berceni a luat țeapa vieții ei, când a achiziționat o frumoasă pereche de papuci cu blană. Deși la început erau pufoși, drăgălași și o ajutau să atragă atenția bărbaților cu atavisme antropologice, după ceva timp femeia a ajuns să regrete decizia luată. Papucii au început să se împută, să lase păr prin casă, după care au început să-i roadă ceilalți papuci din dulap.papuci_cu_blanita.jpg

”Când am vrut să le dau una ca să nu mai roadă, au sărit la mine să mă muște, așa că am dat cu un mop în ei. Mi-au ros și o geantă de firmă. Abia am reușit să smulg o pereche de sandale din gura lor, mi-o făceau ferfeniță”, spune Mioara P.

Biata femeie susține că papucii deveniseră agresivi, când ieșea cu ei mârâiau la trecători și din păcate nu a agățat nimic cu ei, în afară de un maidanez care s-a frecat de piciorul ei în parc.

Femeia a reușit să returneze papucii doar cu ajutorul Protecției consumatorului. Magazinul de unde îi cumpărase îi refuzase inițial, propunându-i femeii să mai dea 200 de lei pentru câteva ore de dresaj pentru papuci. Surse din magazin declară însă că motivul e altul: în timpul în care fuseseră pe stoc papucii s-au căcat peste tot și au mușcat clienții.

Scris de Ionut | Saturday, 09.09.2017 06:43 Monden

National Cinematografic