O româncă şi-a returnat papucii cu blană după ce aceştia au început să-i roadă ceilalţi papuci

O femeie din Berceni a luat țeapa vieții ei, când a achiziționat o frumoasă pereche de papuci cu blană. Deși la început erau pufoși, drăgălași și o ajutau să atragă atenția bărbaților cu atavisme antropologice, după ceva timp femeia a ajuns să regrete decizia luată. Papucii au început să se împută, să lase păr prin casă, după care au început să-i roadă ceilalți papuci din dulap.

”Când am vrut să le dau una ca să nu mai roadă, au sărit la mine să mă muște, așa că am dat cu un mop în ei. Mi-au ros și o geantă de firmă. Abia am reușit să smulg o pereche de sandale din gura lor, mi-o făceau ferfeniță”, spune Mioara P.

Biata femeie susține că papucii deveniseră agresivi, când ieșea cu ei mârâiau la trecători și din păcate nu a agățat nimic cu ei, în afară de un maidanez care s-a frecat de piciorul ei în parc.

Femeia a reușit să returneze papucii doar cu ajutorul Protecției consumatorului. Magazinul de unde îi cumpărase îi refuzase inițial, propunându-i femeii să mai dea 200 de lei pentru câteva ore de dresaj pentru papuci. Surse din magazin declară însă că motivul e altul: în timpul în care fuseseră pe stoc papucii s-au căcat peste tot și au mușcat clienții.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 septembrie 2017 07:09
Citește mai mult despre: papuci cu blană

Alte articole

Vezi mai mult