O româncă trăieşte de trei ani fără bani, pe o insulă pustie

În urmă cu trei ani, avocata Elodia Ghinescu s-a hotărât să renunţe la beneficiile civilizaţiei şi să se retragă în natură. Acum, ea se declară mai fericită ca oricând. Are toate motivele, dealtfel.

Trăieşte pe o insulă tropicală unde nu o deranjează nimeni, iar printre vecinii ei se numără personalităţi de prim rang ale artei, politicii şi imaginarului colectiv al românilor.

Dacă are chef, Elodia poate să-l audă pe Michael Jackson cântând şi pe Bruce Lee dând karate peste ceafă maimuţelor care fură banane. Pe aceeaşi insulă mai locuiesc fostul preşedinte Nicolae Ceauşescu, Elvis Presley şi Aurelian Temişan, care nici măcar n-a murit.

Elodia şi-a luat lumea în cap acum trei ani, după o banală ceartă conjugală. Se pare că soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă, o înjunghiase mortal în repetate rânduri, o tranşase, o tăiase bucăţi, pentru ca mai apoi să o abandoneze în pădurea dintre Rucăr şi Bran, fapt care pe Elodia a enervat-o teribil.

Scoasă din sărite, avocata a hotărât să se rupă de civilizaţie. Iniţial, era vorba să se ducă într-un loc cu verdeaţă, unde nu e nici întristare, nici suspin, însă notorietatea căpătată la emisiunea lui Dan Diaconescu a propulsat-o într-o companie mai selectă.

„Nu-mi lipseşte nimic, aş sta aici o mie de ani, până la judecata de apoi. De soţul meu, ce să zic, mi-e dor puţin, chiar dacă mă mai tranşa uneori şi mă băga în saci de plastic. E şi vorba aia: Bărbatul, dacă nu te omoară cu cruzime înseamnă că nu te iubeşte,” a mărturisit Elodia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 august 2010 13:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult