O să fie crimă? Flick domnul Scrimă l-a provocat la duel pe Flick domnul Rimă 

I-a aruncat mănușa! Va rupe Rimă ușa? Lumea literaturii de studio TV a fost zguduită de vestea că Flick domnul Scrimă l-a provocat la duel pe Flick domnul Rimă, care n-are experiență marțială, așa că s-ar putea să vedem o crimă proverbială, la o oră de maximă audiență națională.

Flick domnul Rimă spune că n-ar fi el de vină: ”Cred că e obsedat acest Flick domnul Scrimă, dar nu cred c-o să-i convină când o să-l bat c-o mână, fiindcă-n tinerețe eu n-am făcut doar scrimă, ci și un pic de Krav Maga, așa că, domnul Scrimă, nu-ți zic decât păzea”, a declarat Flick domnul Rimă.

”Lupta se va da în zori de zi, dar la Apusului, în mod ironic”, ne-a declarat-o Scrimă, încrezător, cu un râs sardonic și chip surâzător. Dar martorii lui Rimă, care vor fi acolo ca să se-asigure că totul e în regulă, spun că domn` Scrimă și-a scris condamnarea cu propria lui spadă, ca Zorro, și filmarea va arăta fără tăgadă ce bun e Flick și toată lumea o să vadă ce nu s-a mai văzut nici la Olimpiadă.

”O să strigăm cu toții touché, va fi ca-n filme, ca-n Dueliștii lui Ridley Scott, pe bune. Ba chiar ar fi posibil ca ăștia să se bată pân-la sfârșitul lumii, și o vor face lată, dar dacă o mierlește careva, ăl`lalt e bun de plată”, ne-asigură un vechi maestru, expert în scrimă din Berceni, chiar Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 ianuarie 2023 17:08
Citește mai mult despre: crimă rimă scrimă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult