La presiunea părinților, care au amenințat că nu vor mai plăti niciodată fondul clasei, directorul unei școli n-a avut încotro și s-a văzut nevoit să dărâme gardul. Asta pentru ca părinții care-și aduc copiii cu mașina la cursuri să poată parcă în fața scărilor - și venind din oricare direcție, nu doar dinspre strada pe care este poarta școlii.

masini_parcate_fata_scolii.jpg Părinții spun că astfel de măsuri ar trebui luate în toate școlile din țară. ”Școala este o unitate de învățământ, nu o închisoare, să o înconjurăm cu garduri”, spune un părinte. ”Nu e normal să-mi las copilul la 20 de metri de intrarea în școală. Ce fel de părinte sunt eu dacă-mi abandonez copilul la o distanță atât de mare de școală?! Gardurile trebuie să dispară!”

Desființarea gardului este doar primul pas. Acum c-au prins curaj, părinții pun deja presiune pe director să demoleze sala de sport a școlii, ca s-o transforme într-o parcare. ”E greu să parcăm toți părinții deodată în fața scărilor, e nevoie de mai mult spațiu”, insistă părinții. ”Și nu e ca și cum copiii ar avea nevoie de sala de sport. Dacă am vrea să facă mișcare, i-am aduce pe jos la școală, nu cu mașina. Dar nu e cazul.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 18.02.2019 07:08 Monden

National Cinematografic