O școală și-a dărâmat gardul, ca să poată părinții parca dimineața fix în fața scărilor

La presiunea părinților, care au amenințat că nu vor mai plăti niciodată fondul clasei, directorul unei școli n-a avut încotro și s-a văzut nevoit să dărâme gardul. Asta pentru ca părinții care-și aduc copiii cu mașina la cursuri să poată parcă în fața scărilor – și venind din oricare direcție, nu doar dinspre strada pe care este poarta școlii.

Părinții spun că astfel de măsuri ar trebui luate în toate școlile din țară. ”Școala este o unitate de învățământ, nu o închisoare, să o înconjurăm cu garduri”, spune un părinte. ”Nu e normal să-mi las copilul la 20 de metri de intrarea în școală. Ce fel de părinte sunt eu dacă-mi abandonez copilul la o distanță atât de mare de școală?! Gardurile trebuie să dispară!”

Desființarea gardului este doar primul pas. Acum c-au prins curaj, părinții pun deja presiune pe director să demoleze sala de sport a școlii, ca s-o transforme într-o parcare. ”E greu să parcăm toți părinții deodată în fața scărilor, e nevoie de mai mult spațiu”, insistă părinții. ”Și nu e ca și cum copiii ar avea nevoie de sala de sport. Dacă am vrea să facă mișcare, i-am aduce pe jos la școală, nu cu mașina. Dar nu e cazul.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 februarie 2019 07:08
Citește mai mult despre: parinti scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult