Deziluzie pentru o tânără şoferiţă din sectorul 4 al Capitalei! Bucuroasă nevoie mare că a învăţat să meargă în marşarier, Otilia Rîuleţ a străbătut întreg cartierul Berceni în acest mod, zgâriind doar câteva tomberoane şi dărâmând un stâlp, până când un cetăţean binevoitor i-a atras atenţia că nu maşina merge cu spatele, ci ea stă aşezată invers, cu faţa la lunetă.

soferita_marsarier_de_fapt_invers.jpg
“Mi se părea că e ceva ciudat cu volanul - parcă până atunci nu trebuia să duc mâinile la spate ca să-l apuc - şi că ajung foarte greu la pedale, dar am pus totul pe seama noutăţii mersului în marşarier. Chiar credeam că am stăpânit această artă”, recunoaşte tânăra. “Trebuia să-mi dau seama că ceva e ciudat fiindcă stăteam cu nasul în tetieră...”

Ca să o ajute să evite în viitor astfel de situaţii penibile, prietenii Otiliei au învăţat-o un vechi truc marinăresc: “Brăduţul agăţat de oglindă indică prora maşinii, în timp ce fumul de eşapament iese aproape întotdeauna la pupa!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Saturday, 10.10.2015 11:28 Monden

National Cinematografic