O şoferiţă cere să nu mai fie testată anti-drog când încearcă să facă parcări laterale

Apel disperat al unei şoferiţe din Bucureşti. Femeia solicită autorităţilor să nu o mai supună la teste anti-drog de fiecare dată când încearcă să facă o parcare laterală, pentru că nu e “dementă, psihopată sau schizoidă”, cum spun poliţiştii sau martorii oculari, ci pur şi simplu încearcă să nu-şi lovească maşina.

Poliţiştii susţin însă că femeia manifestă un comportament bizar de fiecare dată când încearcă să parcheze lateral: “Face mişcări bruşte, sute de manevre greşite în mod repetat. Nu pare să înveţe deloc nici din propriile greşeli. Când încearcă cineva s-o dirijeze devine agitată, se înroşeşte, se dă jos, urlă, dă cu piciorul în maşină şi încearcă să agreseze persoanele din jur atacându-i cu ghearele, deşi bieţii oameni doar s-au oprit să râdă de ea. Comportament clar de drogat”, spun poliţiştii.

Şoferiţa nu e singura care susţine că femeile sunt supuse la abuzuri în trafic. Mii de alte femei sunt testate cu etilotestul doar pentru că stau 2-3 ore într-o intersecţie să facă stânga: “În lege nu se prevede cât să stai la o manevră în trafic. Să treacă pe lângă mine, de ce se dau jos să-şi facă poze cu hashtag #vaideplm #soferitadecoşmar. Nu e frumos”, spune o altă şoferiţă.

Scris de Ionut
5 februarie 2020 16:02
Citește mai mult despre: soferita

Alte articole

Vezi mai mult