Încă o dovadă că asfaltul folosit în România nu e de cea mai bună calitate! În urmă cu câteva ore, un drum judeţean din Sălaj a dispărut în totalitate după ce o turmă de oi a lins sarea presărată de angajaţii CNIR pentru deszăpezire.

oi_salaj_sare_presarat.jpg
"Aici era şoseaua, mă jur! Pasămite au lins-o oile pe toată. Ştiţi, au limba foarte aspră, ca toate rumegătoarele, iar bitumul pe care îl folosim nu e proiectat să reziste la o asemenea frecare", spune Avram Rotaru, şeful companiei locale de drumuri.

Autorităţile judeţene spun că îl vor da în judecată pe ciobanul Gică, proprietarul oilor, pentru a recupera din căcărezele oilor cantitatea integrală de asfalt care s-a pierdut.

Ciobanul Gică, proprietarul oilor, spune că le va cere autorităţilor judeţene despăgubiri pentru că nimeni nu va vrea să cumpere, de Paşti, miei cu gust de asfalt.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 07.01.2019 12:56 Monden

National Cinematografic