O studentă naivă din Iaşi a cumpărat ţigări de la magazin, nu de la contrabandişti, fără timbru

O studentă din Iaşi a ajuns să nu mai iasă din camera de cămin de ruşine, după ce a comis o gafă pe care absolut nimeni nu o poate înţelege: a cumpărat ţigări cu timbru, de la un supermarket din oraş. „Având în vedere câte ţigări de contrabandă se aduc din Republica Moldova, să găseşti ţigări cu timbru în Iaşi este ca şi cum ai căuta acul în carul cu fân”, râd colegii de Andreea A., studenta naivă.

Mai mult, Andreea a cumpărat un întreg cartuş, fapt care i-a creat un prejudiciu imens în bugetul ei şi aşa mic de studentă. „Cu banii ăia putea să-şi ia un tir de ţigări, de aveau ce să fumeze toţi studenţii din Iaşi până la terminarea sesiunii”, crede colega de cameră a Andreei. „Mie mi-e milă de ia acum, recunosc, dar prostia se plăteşte. Mai ales că nici nu a păstrat bonul, ca să returneze ţigările.”

Gafa comisă are însă şi părţi pozitive pentru studenta din Iaşi. De când s-a răspândit zvonul că Andreea este extrem de naivă, aceasta este efectiv asaltată cu invitaţii de către colegii ei de sex masculin. Dacă majoritatea o invită în oraş, alţii, mai pragmatici, o cheamă în vizită în camera lor de cămin, „să se uite împreună la un film”.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
28 mai 2013 11:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult