O tânără a reclamat la OPC că monitorul ei nu plânge atunci când intră pe blogul lui Tudor Chirilă

După ce a intrat de zeci de ori pe blogul lui Tudor Chirilă, unde a suspinat de fiecare dată când a citit textele lacrimogene ale artistului ei preferat, o tănără din Bucureşti a răbufnit la adresa monitorul său, care, din motive inexplicabile, nu a scăpat nici măcar o lacrimă, dând astfel dovadă de o insensibilitate halucinantă.

„Am citit în presă că un monitor a lăcrimat în timp ce afişa blogul lui Tudor Chirilă, deci mi se pare normal ca şi monitorul meu să se comporte la fel. Cât de insensibil să fie, dacă nu scapă nici măcar o lacrimă atunci când eu intru pe blogul lui Tudor Chirilă?!”, s-a revoltat tânara bucureşteancă.

Ea a făcut plângere la OPC împotriva celor care i-au vândut monitorul şi se gândeşte serios inclusiv să-i dea în judecată, pe motiv că se joacă cu sentimentele ei. „Deşi am cerut un monitor tears-screen, ei probabil au făcut schimbări în monitor, astfel încât să nu mai lăcrimeze la blogul lui Tudor. E singura explicaţie raţională pentru lipsa de sensibilitate a monitorului”, crede bucureşteanca.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult