Bucurie pentru Rux Apetroaiei, o tânără de 20 de ani din Galați, care l-a văzut aseară pe iubitul ei, Darius, 22 ani, cumpărându-și un trening sobru, de culoare închisă. Tânăra emoționată a dat deja o petrecere cu burlăcițele, pe care le-a ales de acum 2 ani, fiind convinsă că Darius o va cere.bucurie_nunta_trening.jpg

”Nu mi-a răspuns la telefon toată ziua. Mi-am dat seama că se întâmplă ceva. Nici nu prea m-a scos în oraș în ultimul timp, pentru că probabil strânge bani de nuntă. Când mi-a răspuns a zis că nu poate să vorbească și că mă sună el mai încolo. Pe urmă l-am văzut probând treningul”, spune Rux, emoționată.

Fata susține că Darius e băiat serios, nu cheltuie mai mult de 200 pe seară la pariuri sau păcănele și spune de fiecare dată mulțumesc când îi dă bani împrumut, din ce-i trimit părinții ei, plecați la muncă în Italia.

”După nuntă vedem cât am strâns și o să mai recuperez din ce i-am dat”, spune Rux, încrezătoare. Fata e convinsă că Darius caută intens un inel pentru ea, pentru că l-a văzut ieșind de la un amanet. Darius nu a putut fi contactat pentru comentarii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Sunday, 22.04.2018 09:52 Monden

National Cinematografic