Bucurie pentru Rux Apetroaiei, o tânără de 20 de ani din Galați, care l-a văzut aseară pe iubitul ei, Darius, 22 ani, cumpărându-și un trening sobru, de culoare închisă. Tânăra emoționată a dat deja o petrecere cu burlăcițele, pe care le-a ales de acum 2 ani, fiind convinsă că Darius o va cere.bucurie_nunta_trening.jpg

”Nu mi-a răspuns la telefon toată ziua. Mi-am dat seama că se întâmplă ceva. Nici nu prea m-a scos în oraș în ultimul timp, pentru că probabil strânge bani de nuntă. Când mi-a răspuns a zis că nu poate să vorbească și că mă sună el mai încolo. Pe urmă l-am văzut probând treningul”, spune Rux, emoționată.

Fata susține că Darius e băiat serios, nu cheltuie mai mult de 200 pe seară la pariuri sau păcănele și spune de fiecare dată mulțumesc când îi dă bani împrumut, din ce-i trimit părinții ei, plecați la muncă în Italia.

”După nuntă vedem cât am strâns și o să mai recuperez din ce i-am dat”, spune Rux, încrezătoare. Fata e convinsă că Darius caută intens un inel pentru ea, pentru că l-a văzut ieșind de la un amanet. Darius nu a putut fi contactat pentru comentarii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 22.04.2018 09:52 Monden

National Cinematografic