O țară cu adevărat homofobă! SUA au legalizat căsătoriile gay pe întreg cuprinsul țării

Probabil una dintre cele mai înțelepte vorbe ale omenirii spune că, dacă vrei să-i distrugi cuiva viața, îl prostești să se căsătorească. Mai mult ca sigur exact la asta s-au gândit americanii când au decis să legitimeze căsătoriile gay la nivel național, ceea ce înseamnă că până și cele 14 state care nu oficiau astfel de căsătorii vor fi obligate să le distrugă viața homosexualilor.

”Mai homofob de atât nu e decât să-i obligi pe homosexuali să se căsătorească între ei”, a reacționat un celebru activist pentru apărarea drepturilor persoanelor gay. ”Comunitatea noastră era una frumoasă, cu potențial de creștere, dar acum că s-a abătut năpasta căsătoriei asupra noastră, există un risc real ca noi să dispărem. Căsătoria e genul de flagel care poate distruge total comunitatea gay.”

Activistul spune că în prezent SUA au ajuns mai rău ca Statul Islamic. ”Islamiștii te aruncă de pe clădire dacă te prind că ești homosexual, dar măcar o fac onest, pe față. SUA, în schimb, se comportă ca o virgină, care cică îți vrea binele, dar te face să te căsătorești. Sincer acum, unde e cruzimea mai mare: în SUA sau în statul Islamic? Eu cred că în SUA”, este de părere activistul gay.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 iunie 2015 01:06

Alte articole

Vezi mai mult