O tipă cu fund sexy, angajată într-o firmă de IT să ridice diverse obiecte de pe jos

Job de vis pentru o tânără cu un posterior senzaţional. Deşi avea doar liceul, a fost angajată într-o firmă de IT, pe un salariu excelent. Mai mult, în fişa postului nu are prea multe sarcini. Tot ce trebuie să facă e să se plimbe prin birouri şi să ridice de pe jos diverse obiecte.

Şeful i-a instalat un telefon fix pe o măsuţă chiar în faţa biroului său. Din când în când telefonul sună şi superba Marcela trebuie să noteze mesajele, pe o măsuţă foarte foarte joasă, ceea ce o obligă să se aplece mult, dar nu-i e greu, pentru că ea e foarte flexibilă.

Uneori, Marcela are şi taskuri atipice. A chemat-o un coleg programator într-o zi şi i-a spus: “Scuză-mă poţi veni până la mine în birou? Mi-a căzut pixul pe jos. Mi-l ridici, te rog?”. Marcela s-a conformat: “I l-am ridicat, m-am întors şi i l-am dat, iar el părea foarte mulţumit. Mi-a spus că sunt o piesă esenţială în angrenajul firmei”, susţine Marcela.

“Cel mai frumos e de Casual Friday, când vine într-o fustiţă scurtă. E trecut în contract. Dacă nu vine cu fustiţa o dau afară, pentru că sunt atâtea şi atâtea tinere bine pregătite, care abia aşteaptă acest post în industria de software”, explică Marian Coltea, managerul firmei.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Ionut
25 februarie 2016 18:02

Alte articole

Vezi mai mult