O tipă cu fund sexy, angajată într-o firmă de IT să ridice diverse obiecte de pe jos

Job de vis pentru o tânără cu un posterior senzaţional. Deşi avea doar liceul, a fost angajată într-o firmă de IT, pe un salariu excelent. Mai mult, în fişa postului nu are prea multe sarcini. Tot ce trebuie să facă e să se plimbe prin birouri şi să ridice de pe jos diverse obiecte.

Şeful i-a instalat un telefon fix pe o măsuţă chiar în faţa biroului său. Din când în când telefonul sună şi superba Marcela trebuie să noteze mesajele, pe o măsuţă foarte foarte joasă, ceea ce o obligă să se aplece mult, dar nu-i e greu, pentru că ea e foarte flexibilă.

Uneori, Marcela are şi taskuri atipice. A chemat-o un coleg programator într-o zi şi i-a spus: “Scuză-mă poţi veni până la mine în birou? Mi-a căzut pixul pe jos. Mi-l ridici, te rog?”. Marcela s-a conformat: “I l-am ridicat, m-am întors şi i l-am dat, iar el părea foarte mulţumit. Mi-a spus că sunt o piesă esenţială în angrenajul firmei”, susţine Marcela.

“Cel mai frumos e de Casual Friday, când vine într-o fustiţă scurtă. E trecut în contract. Dacă nu vine cu fustiţa o dau afară, pentru că sunt atâtea şi atâtea tinere bine pregătite, care abia aşteaptă acest post în industria de software”, explică Marian Coltea, managerul firmei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 februarie 2016 18:05
Citește mai mult despre: angajare firma fund it

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult