Oamenii de ştiinţă au descoperit două trenuri aflate pe aceeaşi traiectorie: “Se vor ciocni în 3020”

Descoperire înfricoşătoare realizată de un grup de oameni de ştiinţă din cadrul CFR. În timpul unor cercetări fără utilitate concretă, aceştia au găsit două trenuri care se îndreaptă unul spre altul. “Cele două garnituri au pornit din haltele Pantelimon Sud, respectiv Pasărea, aflate la aproximativ zece kilometri distanţă una de alta. Nu ştim încă motivele, dar se pare că trenurile se află pe aceeaşi linie, iar impactul e iminent”, a declarat Decebal Popescu, expert în traiectorii feroviare.

Cele două trenuri s-ar putea ciocni la începutul mileniului viitor. “Nu am reuşit încă să măsurăm vitezele de deplasare ale celor două trenuri, deoarece nu există un aparat care să măsoare viteze atât de mici. Aşa, la ochi, noi am estimat că impactul se va produce undeva în anul 3020, dar nu putem fi siguri până nu avem toate datele”, explică expertul.

Călătorii încă nu au aflat vestea proastă. “Nu le-am spus nimic călătorilor, pentru a nu se panica. Acum căutăm o modalitate de a devia unul din cele două trenuri. Am apelat la armata americană, am văzut în filme că reuşesc să devieze orice asteroid. De ce n-ar putea şi un tren?”, a încheiat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
23 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult