Oana Lis și-a luat un iubit, că nu mai poate avea singură grijă de Viorel Lis

Asta da fidelitate! Oana Lis și-a făcut un iubit, tânăr și musculos, pentru că are tot mai multe greutăți cu Viorel și avea nevoie de cineva care s-o ajute să aibă grijă de el. Biata femeie spune că-i era greu cu boșorogul și noul ei iubit o îmbărbătează zi de zi. Oana spune că în primul rând îi era frică să doarmă singură cu Viorel în casă, nu doar pentru că e el extrem de urât, ci și pentru că uită mereu cine e și o amenință, fiind senil gradul 8.

Ca să nu-l streseze, lui Viorel îi spune că noul ei iubit, Geani, e un verișor de la țară, care n-are unde să stea și o să stea în gazdă la el. ”Viorel nu prea ne deranjează, în afară de ocaziile când intră peste noi ca să-i propună lui Geani să joace șeptică pe bani, dar îi zic eu că Geani e ocupat să mă verifice pe mine de alunițe inghinale”, spune Oana Lis.

”Ne înțelegem bine, îl schimbăm cu rândul pe Viorel, Geani e minunat. I-a montat lui Viorel o tabletă pe un raft de bucătărie și i-a zis că e la păcănele. Mamă, să vezi ce dă Viorel în butoanele alea desenate de Geani. Când ne zice că a câștigat și să-i dăm banii, Geani îi dă un teanc de bani trași la xerox, să vezi ce se bucură boșorogul!”, precizează Oana Lis.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
21 septembrie 2022 14:46
Citește mai mult despre: iubit Oana Lis viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult