Oana Mizil despre Vanghelie: „Are el un farmec franțuzesc, are acel Je ne sais rien”

Într-o discuție liberă cu presa, Oana Mizil a fost de acord să povestească ce anume a atras-o la Marian Vanghelie la începutul relației lor. „Ne-am întâlnit prima oară într-un parc, într-o noapte de august”, își amintește Oana chicotind ca o puștoaică. „În prima seară nu ne-am vorbit deloc, am stat până dimineața pe o băncuță să mă în ochii lui, care luminau ca două felinare. Se făcuse târziu când mi-am dat seama că el nu venise, de fapt mă uitam la două felinare.”

Pe același ton sentimental, Oana Mizil a povestit apoi și momentul primei sale conversații cu Marian. „Când și-a făcut curaj și mi-a vorbit pentru prima oară m-a făcut să mă simt mai tânără. M-am simțit din nou ca în școala primară, când eram cu toții foarte inocenți și nu știam să vorbim corect. E ceva în felul cum vorbește… Mulți bărbați au acel je ne sais quoi, cum zic francezii, dar el are un fel de je ne sais rien!”

Din confesiunile Oanei aflăm că Vanghelie era atât de timid la primele întâlniri încât nu făcea altceva decât să o țină de mână. „La un moment dat m-a strâns de mână ceva mai tare, cu subînțeles. Mi-am făcut curaj și l-am întrebat dacă simte și el că între noi e ceva care plutește în aer. Vizibil stânjenit de întrebarea mea, Marian s-a comportat totuși ca un gentleman și mi-a recunoscut că el a tras-o, deși putea foarte ușor să dea vina pe un trecător.”

Scris de TNR
16 martie 2012 14:03

Alte articole

Vezi mai mult