Oana Mizil vrea să-i facă un copil lui Vanghelie ca să nu se înscrie singur în clasa I

Oana Niculescu-Mizil îi pregăteşte iubitului ei o mare surpriză! După ce Vanghelie i-a spus de mai multe ori că-i e frică să se înscrie în clasa I pentru că ştie el cum sunt copiii, răi, Oana s-a decis să-i facă şi lui un coleg de bancă care să-l apere. Se pare deci că iubita primarului de la 5 este gravidă, astfel că peste vreo şase anişori Vanghelie va putea în fine să intre cu chipul zâmbitor pe poarta şcolii!

„Mi s-a părut urât să-l las pe Marian să se chinuie singur în clasa I”, zice Oana Mizil, „chiar dacă asta înseamnă să mai întârzie un pic înscrierea. Îmi dau seama că e nerăbdător să meargă la şcoală, deja şi-a mâzgălit tot abecedarul, dar aşa cum a aşteptat până la 44 de ani mai poate aştepta un pic până se naşte ăsta micul, ca să meargă împreună la şcoală”.

„Sigur”, continuă Oana Mizil, „îmi dau seama că după clasa I va trebui să îi despart, Marian va merge la o şcoală specială, dar măcar la început să-l ajute niţel ăsta micul, să-i mai sufle la ore, să-i dea să copieze, să-i facă temele, că după ce-l pune un pic pe direcţie poate se descurcă Marian şi singur.”

Primarul are deja un fiu, dar când acesta a început şcoala, Vanghelie avea doar 27 de ani şi nu s-a simţit suficient de matur pentru a se înscrie împreună cu el în clasa I.

Alte articole pe acest subiect:
De 1 Aprilie, Vanghelie şi-a păcălit prietenii că ar citi o carte!
Vanghelie cere secţii speciale pentru analfabeţi în universităţi, cu predare în limbajul semnelor
Oana Mizil despre Vanghelie: „Are el un farmec franțuzesc, are acel Je ne sais rien”

Scris de TNR
4 aprilie 2012 17:04

Alte articole

Vezi mai mult