Oana Roman a fost de acord să pozeze nemâncată pentru o revistă mondenă

Fotografiile indecente în care Oana Roman apare parțial nemâncată au fost deja preluate în toată presa românească. Lipsită de inhibiții, Oana s-a lăsat fotografiată în posturi total inedite: cu stomăcelul gol, doar cu o farfurie goală în față și cu un pahar de apă plată în mână.

Redactorul-șef al publicației a explicat cât de greu i-a fost să o convingă pe Oana Roman să nu mănânce înainte de ședința foto și în timpul ei: „Ședința foto a durat trei zile. În prima zi de shooting Oana a venit la studio sătulă, râgâia a pârjoale cu usturoi de la o poștă. N-am avut ce să facem, am trimis-o acasă cu o basculantă. A doua zi totul părea ok, Oana nu mâncase nimic, dar când să mergem la machiaj am scăpat-o cinci minute în bucătărie și aia a fost! Abia a treia zi am putut să o pozăm nemâncată, fiindcă moțăia puțin după ce a fusese la toaletă și gustase doar o salată de porc. Când s-a trezit am mai tras câteva cadre bune cu ea, după care a devenit foarte arțăgoasă și a trebuit să o lăsăm să mănânce, așa că s-a încheiat ședința foto.”

Oana Roman este mândră de rezultatul ședinței foto, care scoate în evidență o parte a personalității ei. „Știu sigur că, în secret, toată lumea se întreabă cum arată Oana Roman nemâncată. Nu mi se pare deloc indecent să pozezi cu burta goală. Am lucrat cu o echipă de profesioniști, m-am simțit tot timpul în largul meu, am uitat și de foame și de tot. Nici nu mi-am dat seama când am rămas cu burta goală.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 noiembrie 2011 11:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult