Oana Roman a muşcat din greşeală din băiatul care livrează pizza

Un tânăr livrator de pizza din Bucureşti a trăit clipe de coşmar în această dimineaţă, fiind la un pas de a-şi pierde degetele după ce a fost muşcat accidental de către Oana Roman, beneficiara comenzii.

“Am sunat la uşă şi -am întins domnişoarei Roman cutiile cu pizza”, declară tânărul, angajat la Pizzicato. “Obişnuita gustare dinainte de micul dejun. De data asta n-am apucat să-mi retrag mâna la timp şi am simţit o durere ascuţită. Când mi-am venit în fire, am văzut cum domnişoara Roman mesteca din mâna mea, până la încheietură. Medicii au reuşit să-mi refacă degetele, dar am tras o sperietură zdravănă.”

“E a treia oară luna aceasta când un băiat se întoarce muşcat”, anunţă un reprezentant Pizzicato. “Angajaţii noştri având şi uniforma roz, se întâmplă des ca Oana să îi confunde cu nişte fileuri de somon, mai ales dimineaţa, pe nemâncate. Ne gândim serios să întrerupem colaborarea cu ea, deşi ne asigură aproape jumătate din venituri, sau să îi dotăm pe băieţi cu armuri medievale. Am putea achiziţiona şi un avion ca să-i paraşutăm Oanei pizzele direct în braţe, dar nu toţi livratorii noştri au brevet de pilot.”

Articol recomandat de Pizzicato.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 noiembrie 2012 13:41
Citește mai mult despre: advertorial oana roman pizza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult