Oana Roman a obţinut un credit de la bancă ca să-şi plătească o masă în oraş

Oana Roman are motive să zâmbească din nou. Vedeta TV a reuşit să obţină, după mai multe încercări, un important credit bancar, pe care vrea să-l folosească ca să-şi plătească o masă la un restaurant select din Capitală. „Da, este adevărat”, ne-a declarat, fericită, Oana. „Tocmai mi s-a aprobat un credit de nevoi personale cu multe zerouri, suficient pentru a o masă decentă în oraş”.

Oana Roman spune că, cel mai probabil, va alege restaurantul în urma unei licitaţii publice. „Fiind vorba de o sumă importantă, nu mă pot duce în primul restaurant care îmi iese în cale. Voi alege localul care, la licitaţie, îmi va oferi cele mai multe feluri de mâncare. Oricum, sunt convinsă că voi avea parte de cele mai fericite 6 ore ale mele din ultimele luni”, a detaliat vedeta TV.

Următorul obiectiv al Oanei este obţinerea unui sume suficient de mari pentru a-şi asigura o masă de Revelion pe gustul ei. „Sunt în negocieri avansate cu FMI, pentru un împrumut mai consistent. Fiind vorba de masa de Revelion, nu mă puteam duce la o simplă bancă. Sunt optmistă că îl voi obţine în următoarele luni”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 iulie 2012 14:07

Alte articole

Vezi mai mult