Oana Roman este supărată că paginile tabloidelor sunt mult prea mici pentru ea

Marea vedetă mondenă Oana Roman a rămas şi cu buza umflată când a constatat ca noul format al ziarelor de scandal este prea mici pentru ea. Ea își amintește cu melancolie de vremurile în care ziarele erau mari cât un cearceaf și îi puteau cuprinde măcar o capul şi un pic din guşă. Acum totul s-a schimbat, iar pozele cu Oana Roman au ajuns să fie publicate doar în foileton. După fiecare poză cu o parte din Oana Roman apare menţiunea „continuarea în numărul viitor.” Practic sunt nişte puzzle-uri imense, destinate colecţionarilor cu sufragerii foarte mari.

Ziariștii au reușit cu greu sa-i smulgă o declarație, exact când Oana Roman a ieșit dintr-un restaurant Mc’Donalds pentru a intra în altul. “Foarte rar mi se intamplă să fiu satulă de ceva, dar credeţi-mă că nu mai pot. Ăștia preferă să bage în ziar pe Bianca Drăgușanu, pe Cruduța şi pe Simona Senzual şi încă vreo opt ca ele, iar pentru mine nu mai este loc! Nenorociții au ajuns să îmi ofere doar două-trei pagini. Uitaţi-vă puțin la mine! Cum să încap eu în ele?!” La finalul declarației, plină de mâncare și de nervi, Oana i-a turnat în cap unui reporter de la Libertatea tot paharul ei de cola cu extra-bacon şi i-a urlat: „Ești un ziarist slab!”

Oana Roman amenință că îi va chema în instanță pe editori. De curând, ea l-a dat in judecată si pe stand-up comediantul Bordea pentru injuriile aduse într-un spectacol, pe scriitorul Herman Melville pentru aluziile la adresa ei din romanul Moby Dick si pe Dumnezeu pentru că a caricaturizat-o ușor atunci când a creat elefanții.

Autor: Bogdan Nicolai

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 decembrie 2011 16:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult