Oana Roman, în depresie după ce a aflat că nu mai avem Papă

Vila cunoscutei vedete a fost zguduită de hohote de plâns în urmă cu câteva ore după ce Oana a aflat de la prieteni despre demisia Papei. “M-au sunat nişte prieteni: «Ştii că nu mai avem Papă?». E cea mai proastă veste pe care o poate primi cineva care este la regim, aşa cum sunt eu”.

Oana l-a sunat iniţial pe bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, să primească o confirmare oficială. Din păcate acesta era, ca de obicei, înconjurat de foarte multe femei superbe pe care tocmai voia să le ceară în căsătorie şi nu a putut răspunde. Disperată, a sunat la Pizzicato, să întrebe ce se întâmplă.

„Doamnă, staţi liniştită, nu e nici o problemă! Avem o mică întârziere, s-a stricat lama excavatorului pe care o folosim ca să încărcăm tirul cu care vă livrăm mâncarea. O schimbăm şi, până diseară, totul va fi în regulă, putem să aducem şi un al doilea transport dacă e nevoie”, a declarat un reprezentant al companiei.

Articol recomandat de Pizzicato.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

11 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult