Oana Roman preferă designerii italieni: Campofrio, Ifantis și Caroli

Într-un interviu acordat postului de televiziune Paprika Tv, Oana Roman s-a lăsat în filmată în intimitatea bucătăriei sale din Băneasa. Îmbrăcată numai cu un şervet la gât, Oana s-a aşezat comod la masă, undeva la etajul trei al bucătăriei sale şi a vorbit fără inhibiţii despre gusturile ei în materie de design alimentar. „Îmi plac mult creaţiile artiştilor italieni, fiindcă au sare şi piper. De exemplu, mi-a plăcut aşa de mult ultima colecţie pret-a-mager de la Giorgio Campofrio că mi-am cumpărat-o pe toată.”

Oana Roman este la curent şi cu ce se mai mănâncă pe la Paris, capitala modei: „Vara asta au revenit la modă sosurile cu şuncă şi pastele făinoase în ulei. Eu am intuit asta încă de anul trecum şi mi-am păstrat câteva sortimente de şuncă afumată, pe care le găsiţi la mine-n dressing. Că aşa-mi place mie şunca, să fie cu mult dressing.”

Deşi este mare amatoare de parizer Haute Couture, Oana Roman nu alege acest gen extravagant decât atunci când mănâncă în oraş. „Eu când mănânc acasă nu mă fandosesc: îmi pun repede ceva pe mine, o maionează sau un sos care nu pătează şi mă aşez la masă. Şi să ştiţi că nu-mi umplu niciodată farfuria, pentru că mănânc direct din oală.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 mai 2012 14:05

Alte articole

Vezi mai mult