Oana Roman pretinde că pozele cu Scarlett Johansson sunt, de fapt, ale ei

Oana Roman o acuză pe Scarlett Johansson că i-a furat mai multe poze nud şi le-a folosit ca să-şi promoveze imaginea. Fiica fostului premier spune că a descoperit furtul după ce mai mulţi ex-parteneri, care au avut ocazia s-o vadă nud, au sunat-o ca să-i spună că pozele cu Scarlett Johansson le aduc aminte de ea.

“Normal că le aduceau aminte de mine, având în vedere că eu, şi nu altcineva, apare în acele poze. Oricare dintre aceşti bărbaţi e dispus să declare sub jurământ că în acele poze este corpul meu, în toată splendoarea lui”, s-a lăudat Oana.

Fiica fostului premier a explicat şi greşeala făcută de actriţa americană. “Scarlett Johansson a schimbat în poze doar faţa, însă corpul a rămas cel original. Şi se vede, după trasăturile fizice, că eu apar nud în acele poze, nicidecum altcineva. Dacă îşi punea corpul ei, nu mai ziceam nimic. Probabil e disperată după publicitate, dacă a ajuns să folosească în interes personal poze cu mine nud”, a acuzat Oana Roman.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 septembrie 2011 14:09

Alte articole

Vezi mai mult