Oana Roman se laudă că a terminat de ţinut postul o săptămână mai devreme

Oana Roman se laudă prietenilor că anul acesta a reuşit să ţină tot postul, terminându-l chiar cu o săptămână mai devreme.

„Am discutat cu un preot ce alimente am voie, am făcut împreună dieta de post, ştiam exact ce aveam de mâncat în fiecare zi, a fost chiar plăcut. De exemplu cartofii şi fasolea pentru cele 6 săptămâni cât ţine postul le-am terminat în 3 zile”, declară mândră Oana Roman.

Oana susţine că n-a înţeles foarte clar regulile postului, dar s-a bazat, ca de obicei, pe bun simţ.

„Mi-am dat seama că trebuie să fie ceva de genul care termină primul, pentru că românii sunt un popor competitiv şi probabil tot aşa procedează şi când ţin post. Altfel nu prea ar avea sens.”, susţine Oana Roman.

Aceasta susţine că se va adresa preotului pentru a afla ce trebuie să facă în continuare, pentru că simte că poate mult mai mult.

„Eu cred că voi continua în acelaşi ritm, iar la final, adică de Înviere, primesc nişte cozonaci în plus, ca o recunoaştere a fervorii mele religioase”, a mai declarat Oana Roman.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult