Oana Roman se plânge că a fost victima unui atac cu şaorma-capcană, vegetariană!

Oana Roman a trecut prin momente de panică chiar de ziua ei! Pe când se pregătea să ia pauza de masă din timpul micului dejun, vedeta şi-a luat o şaorma mare, ca să-şi deschidă un pic pofta de mâncare. Spre marea ei oroare, acesta s-a dovedit a fi o şaorma-capcană, fără niciun pic de carne, ci doar cu tofu şi legume proaspete!

Oana este şi acum în stare de şoc şi spune că nu înţelege ce minte diabolică ar fi putut pune la cale un asemenea plan. „Eu am supravieţuit, dar pofta mea de mâncare a fost îngrozitor afectată, nu ştiu dacă îmi voi mai reveni până la prânz” le-a spus ea medicilor de la Ambulanţă care au sosit de urgenţă cu o şaorma de resuscitare. Aceştia declară că momentan au reuşit să o stabilizeze, dar că s-ar putea ca pe seară să aibă nevoie urgent de un transplant de organe, mai precis nişte ficăţei de pui.

În spatele atentatului cu şaorma-capcană se pare că se ascunde un grup ecologist care militează pentru salvarea speciilor ameninţate de Oana Roman cu dispariţia, respectiv toate animalele cât de cât comestibile.

Scris de TNR
13 aprilie 2012 13:04

Alte articole

Vezi mai mult