Oana Roman, surprinsă de polițiști mâncând ciorbă la volan

Oana Roman a fost surprisă, neplăcut probabil, de polițiștii de la Rutieră mâncând ciorbă la volan în rondul de la Universitate. „Avea o farfurie pe care o ținea cu mâna stângă și în care mai băga capul din când în când. Ne-a atras atenția, deși abia se mai vedea în mașină pentru că parbrizul era plin de zoaie de grăsime”, a declarat Aurelian Asăftoaie, sergentul care a oprit-o pe Oana.

Fiica fostului premier Petre Roman a încercat să-și motiveze cumva gestul: „A fost foarte aglomerat. Mergeam cred de peste un sfert de oră, trebuia să mănânc ceva. Oricum, l-am văzut zilele trecute pe Cristi Chivu fumând la volan. Nu l-a întrebat nimeni nimic. Eu am fost oprită pentru că sunt o persoană cunoscută”.

Polițiștii, deși oripilați de cele văzute, nu au avut ce să-i facă Oanei, fapta nefiind interzisă, pentru că nimeni nu s-a gândit la un asemena caz. Mai mult decât atât, se pare că, în îmbrâncelile iscate între membri echipajului de poliție și Oana Roman în momentul în care polițiștii au vrut să-i ia farfuria, un sergent, cap de familie și tată a doi copii, a fost dat dispărut.

Scris de Mihai
15 august 2011 08:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult