Oana Roman trebuie să se îngraşe 200 kg pentru a se juca pe sine într-un film autobiografic

Pregătirile pentru turnarea peliculei “4 pui, 3 garnituri de 2 kile”, o autobiografie romanţată a Oanei Roman, au intrat pe ultima sută de metri, însă vedeta – care îşi va interpreta propriul rol – se declară deja epuizată. Potrivit realizatorilor, aceasta mai trebuie să se îngraşe cel puţin 200 de kilograme ca să poată intra în pielea personajului principal.

Bucătăria studiourilor de la Buftea lucrează la capacitate maximă pentru ca producţia să poată începe la timp. “Nu mai am timp nici să respir, trebuie să mănânc non-stop”, se plânge Oana pe Facebook. “Viaţa de actriţă e foarte solicitantă, fiecare kilogram în minus e sancţionat de fani şi de critici. Dar fac ce îmi place şi ştiu că am talent. Sper să câştig măcar un Oscar, am auzit că la festivitatea de premiere au un bufet grozav!”

Mai multe personalităţi din lumea filmului o încurajează: “Am încredere în Oana, am văzut-o la un dineu şi ştiu că 200 kg sunt un fleac pentru ea”, a declarat regizorul Steven Spielberg, a cărui capodoperă din 1975, “Fălci”, a inspirat o bună parte din biografia Oanei Roman.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
22 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult