Evenimentele petrecute în ultimele zile au dat-o peste cap pe Oana Zăvoranu, care printre lacrimi de mii de euro, a rămas profund înmărmurită de ratingul obținut de mama ei, chiar și post-mortem. Știut fiind faptul că Mărioara Zăvoranu a fost o femeie de afaceri iscusită, care înmulțea audiențele și la posturi TV falimentare, fiica ei, Oana a dorit să-i aducă mamei sale un ultim sincer omagiu, schimbându-și silicoanele, cu unele mai mari.oana_Zavoranu_moarta.jpg

”Nu puteam veni cu țâțele alea vechi, deoarece am respect și sunt un om bun. Mă gândesc că mamei nu i-ar fi convenit să mă vadă așa...ce să mai zic de telespectatorii televiziunii căreia i-am vândut exclusivitatea difuzării evenimentului. Păi orice proastă știe că negrul subțiază și micșorează, ori eu, fiind o divă îndurerată, trebuie să arăt bine chiar și în doliu!”, a spus plângând, Oana Zăvoranu.

Din fericire, angajata care o însoțea la dramaticul eveniment, avea grijă tot timpul ca Oanei să nu-i lipsească nimic, pentru a claca, nici măcar machiajul perfect.

Oana Zăvoranu a vrut silicoane personalizate și foarte scumpe, pentru că până la urmă asta contează...”Cu cât dai mai mulți bani, să știe fraierii că-ți permiți, cu atât suferi mai mult și omagiul adus celui drag e mai prețios!”, a punctat indecisă de spusele ei, O.Z.

Autor: Mădălina

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 21.04.2015 16:20 Monden

National Cinematografic