Oana Zăvoranu a decis să-și schimbe din nou silicoanele, ca un ultim omagiu adus mamei sale

Evenimentele petrecute în ultimele zile au dat-o peste cap pe Oana Zăvoranu, care printre lacrimi de mii de euro, a rămas profund înmărmurită de ratingul obținut de mama ei, chiar și post-mortem. Știut fiind faptul că Mărioara Zăvoranu a fost o femeie de afaceri iscusită, care înmulțea audiențele și la posturi TV falimentare, fiica ei, Oana a dorit să-i aducă mamei sale un ultim sincer omagiu, schimbându-și silicoanele, cu unele mai mari.

”Nu puteam veni cu țâțele alea vechi, deoarece am respect și sunt un om bun. Mă gândesc că mamei nu i-ar fi convenit să mă vadă așa…ce să mai zic de telespectatorii televiziunii căreia i-am vândut exclusivitatea difuzării evenimentului. Păi orice proastă știe că negrul subțiază și micșorează, ori eu, fiind o divă îndurerată, trebuie să arăt bine chiar și în doliu!”, a spus plângând, Oana Zăvoranu.

Din fericire, angajata care o însoțea la dramaticul eveniment, avea grijă tot timpul ca Oanei să nu-i lipsească nimic, pentru a claca, nici măcar machiajul perfect.

Oana Zăvoranu a vrut silicoane personalizate și foarte scumpe, pentru că până la urmă asta contează…”Cu cât dai mai mulți bani, să știe fraierii că-ți permiți, cu atât suferi mai mult și omagiul adus celui drag e mai prețios!”, a punctat indecisă de spusele ei, O.Z.

Autor: Mădălina

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
21 aprilie 2015 14:04

Alte articole

Vezi mai mult