Oana Zăvoranu neagă că a fost prinsă în flagrant: ”M-au ridicat hingherii, nu polițiștii!”

Oana Zăvoranu neagă că polițiștii i-au organizat un flagrant în timp ce lua 10.000 de euro, ca urmare a unui șantaj, așa cum chestiile tabloide, că presă nu îi putem zice, au relatat în ultimele zile. Oana spune că ea a fost ridicată nu de către polițiști, ci de către hingheri.

”Și nici măcar nu e prima dată când mi se întâmplă să ma ia hingherii”, a întărit Zăvoranca. ”E, cred, a 174-a oară când mă iau hingherii de pe stradă. Numai Pepe de câte ori i-a chemat, pe motiv că îl mușcam. Și, de fiecare dată, aceeași poveste: că sunt turbată și nu am ce căuta pe stradă. Noroc cu avocatul meu, care a venit cu dovezi că sunt cu vaccinurile la zi.”

Oana spune că încă nu s-a decis dacă va da tabloidele în judecată, sau le va șantaja pentru informațiile eronate pe care le-au publicat. Totuși, înclină spre a doua variantă, sub amenințarea că îi va mușca fără milă pe redactorii tabloidelor care refuză să o plătească. Sau, dacă nu, măcar îi va zgâria cu zgarda ei cumpărata de la Milano, imprimată cu cristale Swarovski.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult