Obor: o ședință de bloc din 2009 s-a terminat ieri după ce locatarii au ajuns la un acord provizoriu

O banală ședință de bloc, legată de repartizarea cheltuielilor cu apa rece pe luna mai 2009, s-a transformat într-un adevărat foileton. Astfel, pe parcursul a mai bine de 5 ani, locatarii blocului 43 din Șoseaua Colentina, au dus un adevărat război pentru a-și impune punctul de vedere.

Se pare că administratorul, după ce a fost internat mai multe ori la psihiatrie, a reușit totuși să-i convingă pe proprietari să ajungă la un numitor comun. “Principalul obstacol a fost alocarea celor 1.5 metri cubi de apă în plus față de ce arătau apometrele. Au fost unii vecini care au spus că merg până la CEDO dacă li se alocă și o picătură din această cantitate. Până la urmă a suportat-o femeia de serviciu, pentru a nu rămâne fără loc de muncă”, a menționat Dan Economu, administratorul blocului.

Sunt însă proprietari care arată cu degetul spre vecinul de la apartamentul 9, bănuit că ar măslui apometrele. “Eu stau chiar sub el, când dă drumul la apă dau și eu, doar să văd ce consum are. Apoi, la final de lună, compar consumul lui cu al meu. Nu e ciudat că eu mereu am cu 0,2 sau chiar 0,3 metri cubi mai mult? Și cum cum vă explicați că lumea se ferește să vorbească despre asta?”, a declarat Ion Amariei, pensionar.

Scris de TNR
19 septembrie 2014 15:09
Citește mai mult despre: administrator bloc

Alte articole

Vezi mai mult