Dacia are în această perioadă o ofertă la care cu greu îi poți rezista. Toți românii care vor cumpăra 10 mașini vor primi automat încă două Dacii gratis, să le folosească pentru piese de schimb. Cele două mașini bonus vor fi inscripționate cu mesajul ”A nu se vinde individual”, astfel încât ele să fie folosite exclusiv pentru piese de schimb.

dacia_logan_prezentare.jpg ”Știu că oferta noastră poate părea ciudată, dar nu este deloc așa”, apune un reprezentant Dacia. ”Nu trebuie decăt să-ți mai iei cu tine nouă prieteni și vă alegeți toți 10 cu câte-o mașină. Mă rog, cu câte-o Dacie, dar ați înțeles ideea. Cine nu găsește nouă prieteni cu care să se combine la o Dacie? Nu e deloc greu.”

Reprezentanții uzinei de la Mioveni spun că, bineînțeles, cele10+2 Dacii pot fi cumpărate și de o singură persoană. ”Asta ți-ar aduce o garanție totală de aproximativ 6 ani, dar și libertatea de a folosi în fiecare zi a săptămânii o Dacie de o altă culoare. Vei impresiona pe toată lumea cu opulența ta, iar asta în condițiile în care cele 10+2 Dacii te costă mai puțin decât un BMW sau Mercedes.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.05.2020 07:59 Monden

National Cinematografic