Abia acum se poate spune că la o șaorma cu de toate chiar primești de toate! Un întreprinzător ingenios a decis să adauge și gumă de mestecat în îndrăgitul produs, special pentru românii care au întâlnire de Valentine’s Day și nu vor să renunțe la gustul senzațional al combinației de ceapă și sos de usturoi.

saorma_cu_guma.jpg ”Am pornit de la drama românilor care, din cauza unei întâlniri romantice, renunță la tradiționala șaormă zilnică, înlocuind-o cu salate, legume sau alte mizerii”, a povestit patronul șaormeriei. ”Nu e corect ca omul să fie nevoit să aleagă între savoarea unei șaorme și o întâlnire romantică încununată cu succes. Iar acum, cu gumă în șaroma, această alegere cruntă nu mai trebuie făcută.”

Patronul este convins că ideea lui va prinde și că o va păstra și după Valentine’s Day. ”Am lucrat cu cel mai bun degustător de șaorma din țară, maestrul Andrei Pleșu”, s-a lăudat acesta. ”A fost greu până am găsit combinația optimă, dar odată validată de Andrei Pleșu, e clar că am dat lovitura. Maestrul, cel puțin, spunea că acum poate băga 2-3 șaorme înainte de cursuri fără grija că-i deranjează cu damful de usturoi pe studenți.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 14.02.2018 18:32 Monden

National Cinematografic