Ofertă: Încă mai puteţi prinde locuri la tradiţionala coadă de maşini de pe DN1 de pe 15 august

Pentru românii care işi doresc ceva deosebit, agenţiile de turism au pus ieri în vânzare ultimele bilete la coada kilometrică de maşini organizată cu ocazia zilei de Sf. Maria. Impulsionaţi de reuşita de anul trecut, când mii de români au ales să petreacă în maşină o zi şi o noapte de neuitat în zona Sinaia – Buşteni, organizatorii se aşteaptă la un nou succes.

„Deja biletele pentru capătul dinspre Bucureşti al cozii se dau la suprapreţ pe internet pentru că oamenii ştiu să aprecieze lucrurile organizate temeinic. Pentru secţiunea VIP, adică mijlocul coloanei, avem cereri inclusiv din străinatate. Oamenii sunt curioşi să afle ce simţi după ce stai în coloană o zi întreagă, la peste 30 de grade, fără mâncare şi ascultând de zeci de ori aceleaşi melodii. Îi invităm pe Valea Prahovei pentru un weekend de neuitat”, a menţionat reprezentantul Perfect Jam, firma care se ocupă de eveniment.

Pentru a fi siguri de reuşită, organizatorii au semnat contracte de colaborare cu zeci de pensionari dispuşi să traverseze la nesfârşit trecerile de pietoni din Buşteni, făcând astfel imposibilă deplasarea coloanei de maşini. Se pare că nu vor lipsi nici vânzătorii ambulanţi de geci, artificii pentru Revelion şi mici.

Scris de TNR
25 iulie 2014 08:07
Citește mai mult despre: coada turism vacante

Alte articole

Vezi mai mult