O nouă promoție Blue Air face ravagii printre pasionații de călătorii și lovește puternic în concurență. Dacă în trecut compania se limita la a oferi bilete la preț promoțional, care cu toate taxele ajungeau chiar la mai puțin de 500 de euro, anul acesta operatorul și-a schimbat optica.

avion_blue_air.jpg “Un studiu complex, care s-a întins pe mai mulți ani, a concluzionat că pasagerii și-ar dori să ajungă la timp la destinație. Cum până acum introdusesem tot felul de oferte, cum ar fi biletul gratis și bagajul de mână la 99 de euro, am hotărât să ne răsfățăm miile de clienți și să lansăm o cursă, pe o perioadă limitată de timp, care să decoleze la ora stabilită”, a dezvăluit Decebal Popescu, CEO.

Promoția s-a bucurat de un succes imens, astfel că după prima oră toate biletele erau epuizate. “Sunt fericit, anul acesta nu voi mai căra zecile de reviste Rebusache după mine, pe care le devoram în cele 9 ore din sala de așteptare. Mulți pasageri veneau cu sacii de dormit la ei, așa de fapt ne și recunoșteam între noi”, a arătat Ion Amariei, fericitul posesor al unui bilet către Madrid.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Laurentiu | Wednesday, 04.03.2015 13:54 Monden

National Cinematografic