Ofertă pentru hipsterii dedicați! O frizerie din Centrul Vechi oferă extensii de barbă

Vrei să faci turul oraşului pe bicicletă, să participi la un flashmob sau doar să citeşti în metrou, dar n-ai timp să îngrijeşti o barbă pe cinste? În sfârşit, există o soluţie! O frizerie proaspăt deschisă în centrul istoric al Capitalei oferă extensii de barbă, care transformă instantaneu orice hipster începător într-un adevărat Marx sau Iorga.

“Eu însumi am fost la un moment dat în situaţia de a-mi pune extensii de barbă, după ce mi-am pierdut barba stufoasă într-un teribil accident de blender”, povesteşte Henry Gogulescu, patronul stabilimentului. “Frizerul la care mergeam atunci a râs de mine: ‘ce moft mai e şi ăsta, Gogule?’ Ba chiar m-a trimis să-mi încarc fantezia pe lenovomoto.ro, dar eu eram deja hotărât să-i dau peste nas şi să fac o afacere cu extensii de barbă.”

“Am investit în frizeria asta toţi banii strânşi cântând la xilofon pe la festivaluri, dar a meritat. Folosind aceste clipsuri aproape invizibile, care se prind de barba existentă sau direct de bărbie, putem să oferim oricui un păr facial de invidiat. Din spân, extensiile noastre te fac domnitor fanariot!”, se laudă Gogulescu, fluturând prin aer un mănunchi de bărbi multicolore.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

26 august 2016 12:01
Citește mai mult despre: barba frizerie Lenovo moft

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult