Ofertele Black Friday s-au încheiat. Magazinele revin azi la preţurile reale, mult mai mici

Românii care întâmplător n-au avut internet ieri, sau au fost suficient de inteligenţi să aştepte să se termine nebunia Black Friday pot să-şi cumpere azi produsele dorite cu preţurile reale, mult mai mici decât cele afişate ieri “la promoţie”. Experţii spun că în ziua de după Black Friday, numită şi Smart Saturday, preţurile din magazine ating minimul absolut.

“Preţurile au început să scadă de la miezul nopţii. Cumpărători adevăraţi achiziţionează azi, când ce nu s-a vândut ieri cu preţuri uriaşe se vinde azi cu preţuri normale. Totul e să ştii că acolo unde scrie reducere înseamnă că preţul probabil s-a dublat în ultimele zile, apoi a scăzut cu 10%, ca să muşte amatorii de false chilipiruri”, spune Decebal Popescu, analist economic. Experţii spun că din profiturile imense făcute cu preţurile umflate de Black Friday magazienele îşi permit să facă reduceri de preţuri reale în restul anului.

Cei care au cumpărat ieri şi au constatat că preţul a scăzut, mai au o şansă: să mimeze amnezia totală în momentul în care soseşte curierul cu coletul şi să pretindă că nu au comandat niciodată un asemenea produs, sau dacă au plătit cu cardul, să-l returneze în termenul de 30 de zile, prevăzut de lege.

Scris de Ionut
22 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult