Oficial, avem în ţară mai mulţi cambodgieni decât oameni cărora le pasă că Antonia e cu Alex Velea

Potrivit celor mai recente date furnizate de INS, numărul cetăţenilor români de etnie cambodgiană l-a depăşit pe cel al românilor pe care îi interesează că Antonia şi Alex Velea au o relaţie.

“Conform recensământului, în ţara noastră locuiesc 6 cambodgieni”, declară Decebal Popescu, reprezentant INS. “La întrebarea ‘Vă pasă câtuşi de puţin că Alex Velea e pe felie cu Antonia?’ au răspuns cu ‘Oarecum’ numai cinci oameni, în speţă părinţii celor doi, plus Smiley, care pare a fi puţin gelos.”

“Reiese clar din informaţiile noastre că oamenii cărora le pasă de relaţia Antoniei cu Velea sunt cea mai restrânsă comunitate din România, a căror cultură unică riscă să dispară în orice clipă. Practic, ei se aseamănă cu românii, deosebirea constând în interesul afişat faţă de relaţia celor doi tenismeni, sau ce or fi ei.”

“Ce pot să zic?”, declară Dương Vật Lớn, capul singurei familii de cambodgieni de pe teritoriul României. “Mă bucur că suntem şi noi mai mulţi decât cineva, dar nu pot să spun că îmi pasă. Ştiţi, dacă brusc mi-ar păsa, numărul celor cărora le pasă că se iubesc cei doi fotbalişti, sau ce or fi ei, ar fi egal cu al nostru.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iulie 2013 03:07

Alte articole

Vezi mai mult