Olanda face un mare pas înainte: interzice căsătoriile între bărbaţi şi femei

Pentru a răspunde acuzelor că nu ar fi suficient de toleranţi, deputaţii olandezi s-au pus pe treabă şi au redactat o lege care interzice căsătoriile între bărbaţi şi femei. „Iniţial am dorit să legalizăm ceva, însă am constatat cu stupoare că legalizasem tot ce era de legalizat. Aşa că ne-am gandit să interzicem ceva şi ne-am oprit la căsătoriile între bărbaţi şi femei. Considerăm că este timpul să evoluăm. Până la urmă era ceva demodat, nu mai era cool”, a explicat deputatul Dick Ebal.

Din păcate, măsura nu se aplică retroactiv, spre stupefacţia olandezilor care sunt deja căsătoriţi. Mulţi spun că se gândeac inclusiv la proteste masive în stradă, pentru că este vorba, până la urmă, de discriminare. “Suntem şi noi oameni, chiar dacă suntem căsătoriţi. Noi de ce să nu avem dreptul la o viaţă mai bună?”, s-a revoltat un olandez căsătorit de mai bine de 10 ani.

Vestea bună pentru toţi olandezii este însă că deputaţii lor nu au de gând să se oprească la interzicerea căsătoriilor între bărbaţi şi femei: Pe lista lor de proiecte se mai află introducerea haşişului în şcoli, abonamente decontate de stat pentru elevi şi studenţi la bordeluri, dar şi o limită de minim 110 km/oră pentru mersul cu maşina în oraş.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult