Olivia Steer cere interzicerea fasolei bătute și înlocuirea ei cu fasole alintată

Deși e atacată din toate părțile, de comunitatea științifică dar și de internauți, fosta prezentatoare Olivia Steer își continuă netulburată cruciada pentru stilul de viață alternativ propus de ea. Recent, soția lui Andi Moisescu și-a îndemnat fanii să ceară interzicerea fasolei bătute.

„Suntem ultimul popor din Europa unde se mai practică acest obicei barbar al bătutului fasolei. Vine din evul mediu întunecat în care oamenii trăiau în cele mai rele condiții posibile și băteau la fasole ca disperații. Este o formă de tortură. Fasolea bio, cea adevărată, cea făcută să fie în legătură cu natura și spiritul universal, trebuie mângâiată până se face piure”, spune Olivia Steer.

Olivia Steer a atras atenția că megacorporațiile din domeniul conservelor de fasole, așa numiții Big Bean, au hale automatizate unde bat fasolea industrial. „Fasolea este supusă unor tratamente inumane, un operator lucrează cu un tel imens cu care bate 50 de tone de fasole pe zi până o face pastă maronie ce se pune apoi în mâncare copiilor noștri!”. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

24 iunie 2019 14:33
Citește mai mult despre: olivia steer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult