Olivia Steer, dublă lovitură. Andi Moisescu s-a vaccinat în Obor pentru mici!

Cunoscuta antivaccinistă Olivia Steer e în pragul depresiei după ce l-a prins pe soțul ei, Andi Moisescu, la Piața Obor, la maratonul de vaccinare, cu un mic în gură! Olivia a devenit impacientată la 3 ore după ce îl timisese pe Andi să cumpere niște legume pentru ghiveciul pe care îl mănâncă zilnic la prânz.

Olivia a sosit rapid cu o bicicletă, plină de draci, convinsă că ceva e în neregulă. Ultima oară când a dispărut așa de acasă, l-a prins la KFC cu o găleată de aripioare picante.Procesul de vaccinare a fost întrerup de antivaccinistă, care a devenit agresivă, l-a luat pe Andi de gât și a încercat să-i stoarcă doza de Pfizer din braț, în același timp încercând să-l facă să vomite micul pe care tocmai îl mâncase.

Andi a fost însă apărat de o mulțime de comercianți din Obor și de clienții terasei cu mici, care au sărit s-o ia pe Olivia de pe el, strigând ”Lasă-l femeie să mănânce carne, tu nu vezi ce anemic a ajuns?”, lucru confirmat de medicii care l-au vaccinat pe Andi. În cele din urmă, Olivia s-a retras, fiind atacată cu cârnați și fleici de angajații unei carmangerii din zonă, care știau că ea se ferește de carne ca vampirii de soare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 iunie 2021 07:51
Citește mai mult despre: Andi Moisescu mici olivia steer vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult