Olivia Steer, dublă lovitură. Andi Moisescu s-a vaccinat în Obor pentru mici!

Cunoscuta antivaccinistă Olivia Steer e în pragul depresiei după ce l-a prins pe soțul ei, Andi Moisescu, la Piața Obor, la maratonul de vaccinare, cu un mic în gură! Olivia a devenit impacientată la 3 ore după ce îl timisese pe Andi să cumpere niște legume pentru ghiveciul pe care îl mănâncă zilnic la prânz.

Olivia a sosit rapid cu o bicicletă, plină de draci, convinsă că ceva e în neregulă. Ultima oară când a dispărut așa de acasă, l-a prins la KFC cu o găleată de aripioare picante.Procesul de vaccinare a fost întrerup de antivaccinistă, care a devenit agresivă, l-a luat pe Andi de gât și a încercat să-i stoarcă doza de Pfizer din braț, în același timp încercând să-l facă să vomite micul pe care tocmai îl mâncase.

Andi a fost însă apărat de o mulțime de comercianți din Obor și de clienții terasei cu mici, care au sărit s-o ia pe Olivia de pe el, strigând ”Lasă-l femeie să mănânce carne, tu nu vezi ce anemic a ajuns?”, lucru confirmat de medicii care l-au vaccinat pe Andi. În cele din urmă, Olivia s-a retras, fiind atacată cu cârnați și fleici de angajații unei carmangerii din zonă, care știau că ea se ferește de carne ca vampirii de soare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 iunie 2021 07:06

Alte articole

Vezi mai mult