Omagiu emoţionant adus Alexandrei Stan! Milioane de români nu şi-au bătut azi nevestele

Bătaia încasată de Alexandra Stan a provocat un val de simpatie în rândul românilor. Cu excepţia vasluienilor, românii s-au oprit pentru o zi din tradiţionala bătaie a nevestelor sau iubitelor. Este vorba de milioane de români care, deşi obişnuiesc în mod constant să-şi altoiască consoartele, azi un făcut un efort supraomensc şi s-au abţinut de la îndeletnicirea lor zilnică.

“Măcar atât să fac şi eu pentru ea”, spune teleormăneanul Robert Acrişor. “Nu îmi cade mâna dacă mă abţin o zi, ca să arăt că îmi pasă de drama prin care trece Alexandra Stan. De mâine mă pot reîntoarce la bătutul nevestei cu inima împăcată. Mă bucur că nu sunt un caz singular, că mulţi alţi români au dat dovadă azi de spirit de solidaritate şi omenie.”

În schimb, azi a crescut alarmant numărul bătăilor în birturi şi bodegi, unde bărbaţii şi-au consumat energia obţinută pe fondul consumului de alcool bătându-se între ei. “Nici nu se compară, e mult mai greu să te baţi cu un alt bărbat. Cu nevasta câştigam detaşat, azi, în schimb, trebuie să recunosc că mai mult am luat decât am dat”, a povestit acelaşi Robert Acrişor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 iunie 2013 15:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult