Omagiu. Neti Sandu a apărut la TV cu o perucă tip Tina Turner

ProTV și-a respectat înalta ținută jurnalistică și tradiția de a profita pe seama morților și a omagia în mod inedit trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. După ce Andreea Esca a prezentat zâmbind câteva crime și violuri și prezentatoarea de sport a narat cele 45 de știri cu Gigi Becali, a fost și momentul intervenției lui Neti Sandu.

Cunoscuta horoscopistă a venit de această dată cu o perucă de tip Tina Turner pentru a explica telespectatorilor că cei care mor în această zodie vor ajunge în casa lui Uranus, unde vor avea parte de fericire completă dar și vești primite de departe. În continuare Neti Sandu i-a avertizat pe nativii din Rac că riscă să se confrunte cu probleme de sănătate și pe cei din gemeni că vor primi niște bani.

Totodată a explicat cum Tina Turner s-a născut în zodia Săgetător, de aceea ne-a săgetat inimile noastre cu cântecele ei nemuritoare. Și cum Săgetătorul este o zodie de foc, preponderent masculină, ceea ce explică prezența ei scenică impresionantă și picioarele de culturist.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

25 mai 2023 18:46
Citește mai mult despre: Neti Sandu ProTV tina turner

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult