Zilele astea, toată lumea încearcă să-ţi ia temperatura, dar nimeni nu ar da o mână de ajutor să ţi-o corecteze! Nu e însă cazul lui nea Marcel, paznic la un supermarket din cartierul Berceni. De câteva săptămâni, acesta împarte gratuit pastile cu paracetamol tuturor celor pe care îi prinde cu febră.

paracetamolpaznic.jpg

"O cutie de paracetamol e 2 lei, dar zâmbetul omului căruia îi scade febra e nepreţuit. Înainte să lucrez aici am păzit o farmacie, de unde am învăţat câteva trucuri", a declarat nea Marcel, administrându-i doza de antipiretic unui pensionar fierbinte din cartier.

"Pentru cine nu vrea pastile, am şi supozitoare, injecţii, perfuzii, tot tacâmul", spune paznicul, adăugând că la supozitoare nu prea se înghesuie lumea, deşi foloseşte mănuşi de unică folosinţă şi ulei proaspăt de măsline din stocul magazinului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 03.06.2020 15:10 Monden

National Cinematografic