Omul cu Șobolani, evacuat din apartament sub pretextul unei deratizări

Cântăreţul Dan Amariei, cunoscut publicului şi ca Omul cu Şobolani, este nevoit să-şi părăsească apartamentul din cauza vecinilor săi, care nu suportă şobolanii. „Mă mut că nu mai rezist!”, ne explică Dan. „M-am săturat de idioţi şi de ignoranţi! De când m-am mutat aici m-au somat să renunţ la şobolani. Degeaba am încercat să le explic, n-am avut cu cine să mă înţeleg. M-au reclamat la Poliţie, cum că omul cu şobolani le aduce microbi în bloc. Unii chiar m-au amenințat că îmi dau foc şi că o să ard ca șobolanii. E cumplit! Am o vecină care îmi tot aruncă pisica în balcon. Nu vă mai spun că zilnic găsesc otravă de şoareci și pe preșul de la intrare.”

Problema nu e deloc nouă pentru Omul cu Şobolani, care de cincisprezece ani e nevoit să suporte glume imbecile şi să dea explicaţii cu privire la şobolani. „Într-o dimineață mi-a venit tot consiliul de bloc la ușă şi au început să urle la mine că cineva a ros cablurile electrice. Zic ok, și de ce veniți la mine​? Lasă, lasă, că ştii dumneata mai bine. Altă dată, administratorul m-a chemat până la subsol şi mi-a arătat acolo un şobolan. S-a uitat fix la mine şi mi-a zis: Vecine, te rog frumos să-l chemi acasă!”

Nu toţi vecinii sunt atât de ignoranţi, unii chiar încearcă să fie amabili. „De cincisprezece ani încoace am avut tot felul de abordări. Tot timpul mă întreabă câte unul: Vecine, vrei neapărat şobolani? De ce nu-ţi iei şi tu un câine, ca toată lumea? Am renunţat să mă mai cert cu ei, acum îi iau şi eu la mişto. Când mă întreabă unul dacă mai am şobolani acasă, îi spun că am trecut pe şoareci, fiindcă şobolanii mâncau prea mult.”

Scris de TNR
8 aprilie 2012 09:04

Alte articole

Vezi mai mult